SVS Inburgering

Wie zijn de mensen van SVS Inburgering?
SVS Inburgering is een Nederlandse organisatie die samenwerkt met voormalige vluchtelingen. Waarom we dat doen? Omdat zij precies weten wat u doormaakt. Ze zijn ooit zelf naar Nederland gevlucht, net als u. Ze verstonden toen geen Nederlands, net als u. En ze moesten erg wennen aan de Nederlandse samenleving, net als u.

Samen helpen wij u om in te burgeren in Nederland. Zodat u zich hier snel thuis voelt en een toekomst kunt gaan opbouwen voor uzelf en uw familie.

Wij helpen u op eigen benen staan
Wie geld verdient, die staat op eigen benen. U wilt toch niet afhankelijk zijn van de goedgeefsheid van anderen, en van een klein beetje geld rondkomen? Daarom helpen wij u niet alleen om in te burgeren in de Nederlandse samenleving. Wij helpen u ook om werkervaring op te doen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Tijdens uw inburgeringstraject loopt u daarom stage bij een Nederlands bedrijf. Door die ervaring, kunt u gemakkelijker een baan vinden en geld gaan verdienen.

Waarom kunnen wij u zo goed helpen?
SVS Inburgering heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zorg, onderwijs en (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Verder hebben we een groot netwerk van werkgevers die u een stageplaats willen geven. Iedereen binnen onze organisatie en alle werkgevers waarmee we samenwerken, willen maar één ding: u helpen om een mooie toekomst op te bouwen in Nederland.

Wij geloven dat u net zoveel aandacht en zorg verdient als onze kinderen, onze families en onze naasten. Wij willen trots op u zijn, en zien graag dat u ook trots bent op uzelf.

Wilt u slagen? Dat willen wij ook!
De mensen van SVS Inburgering willen u helpen om een mooie toekomst te krijgen in Nederland. Maar alles hangt natuurlijk af van uw inzet en uw motivatie. Bent u bereid om twee jaar lang keihard te werken voor uw toekomst? Dan beloven wij dat we u bij iedere stap ondersteunen.

  • Adres

  • Kneuterdijk 8
  • 2514 EN
  • Den Haag
  • Route