NT2 Oranje

Bent u inburgeringsplichtig of wilt u vrijwillig inburgeren? Kom dan bij NT2 Oranje een cursus volgen die opleidt voor het inburgeringsexamen.

Iedereen moet kunnen meedoen in onze maatschappij. Hierdoor is het heel belangrijk dat u zelfstandig bent en leert wat nodig is om te wonen en te werken in Nederland.

Het is niet goed als u niet kunt bereiken wat u graag wilt, omdat u de Nederlandse taal niet genoeg beheerst. Als u de taal spreekt kunt u gemakkelijker werk vinden of een opleiding volgen.

Bij NT2 Oranje bent u aan het juiste adres voor een inburgeringscursus. Wij kunnen u helpen om een betere plek te krijgen in de maatschappij.

Nederlands leren kan iedereen, dus u ook. Wij helpen u de taal te leren op de manier die het beste bij u past. Alles wat u in de lessen leert, kunt u direct toepassen in de praktijk en langzamerhand zult u ook een plek hebben in onze maatschappij.

Onze groepen bestaan uit maximaal 14 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht en begeleiding te geven.

NT2 Oranje is een gecertificeerde Blik op Werk-organisatie. Dit betekent dat we zijn goedgekeurd door de overheid. We kunnen helpen bij het aanvragen van DUO-leningen en examens. Indien u aan de voorwaarden van DUO voldoet.

Klik hier om je aan te melden

  • Adres

  • Vredeoord 4a
  • 2544 TW
  • Den Haag
  • Route