Participant – Inburgering & Taaltraining

Participant Inburgering & Taaltraining is een fijne taalschool die uitsluitend werkt met kleine groepen van maximaal 4 cursisten zodat alle cursisten voldoende aandacht krijgen en zich gezien weten. De fysieke en online lessen worden verzorgd door betrokken, gekwalificeerde docenten die zeer gedreven zijn om u te ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste diploma.

In de lessen heerst een gezellige en ontspannen sfeer. Omdat de lesgroepen klein en overzichtelijk zijn, kan de lesinhoud goed afgestemd worden op de individuele vaardigheden van de cursisten die hierdoor het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Dit komt prestaties veelal ten goede.

U kunt bij ons groepslessen, maar ook privélessen volgen. Op verschillende momenten gedurende het hele jaar starten nieuwe cursussen. U kunt overdag, in de avonduren en zelfs in het weekend een cursus volgen.  U kunt fysieke lessen of online lessen volgen.

Inburgering
Participant Inburgering & Taaltraining bereidt u voor op het inburgeringsexamen. Samen kijken we naar uw vooropleiding, taalniveau en beschikbare tijd, zodat u in de juiste groep wordt geplaatst. De inburgeringscursus bestaat uit een deel taal en een deel Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNM). Deze onderdelen worden afgesloten met een examentraining. de cursus wordt voltooid met het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeid (ONA).

Heeft u al een inburgeringstraject gevolgd maar moet u nog het ONA- examen halen? Bij Participant Inburgering & Taaltraining kunt u ONA ook als losse module volgen.

Klik hier om je aan te melden

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Stel uw vragen via ons contactformulier.

  • Adres

  • Guntersteinweg 377
  • 2531 KA
  • Den Haag
  • Route