Stichting Yasmin (locatie Leyweg)

Yasmin is een participatiecentrum; aan de hand van voorlichting, advies, begeleiding, persoonlijke ontwikkelplannen, coaching en uiteenlopende activiteiten kunnen vrouwen zich oriënteren en stappen zetten op weg naar een actieve rol in de samenleving. Dat kan een opleiding zijn of werk, vrijwilligerswerk of iets anders. Binnen Yasmin worden tal van activiteiten georganiseerd, al dan niet in samenwerking met andere organisaties.

De Nederlandse taal is erg belangrijk om je thuis te voelen in Nederland en in Den Haag. Het helpt je contact te krijgen met anderen en het bevordert je mogelijkheden naar onderwijs en werk. Bij Stichting Yasmin kun je de Nederlands taal leren. Onze groepen zijn relatief klein, waardoor we iedereen aandacht kunnen geven. Dat helpt om de taal optimaal te leren. Stichting Yasmin verzorgt taallessen A1, A2, B1 en B1 plus.

Taalles Nederlands A1 is voor als de Nederlandse taal helemaal nieuw voor je is. Je leert de eerste woorden of namen die vertrouwd zijn en je leert heel eenvoudige korte zinnen te lezen, spreken en begrijpen.

Elke maandagochtend van 09.30 – 11.30 uur en vrijdagochtend van 09.00 – 11.00 uur.

Taalles Nederlands A2 leert je eenvoudige teksten te lezen, praten en schrijven. Je kunt je redden met dagelijks taalgebruik voor boodschappen en alledaagse taken. Nederlands A2 heb je nodig voor inburgering.

Nederlands A2 wordt op verschillende dagen in de week gegeven

  • dinsdag en donderdag: 09.30 – 11.30 uur
  • dinsdagmiddag 13.00-15.00 uur en donderdagochtend 09.30 – 11.30 uur

Taalonderhoud op weg naar B1 
Je begrijpt teksten die voor het grootste deel uit veelgebruikte woorden bestaan. Maar je begrijpt ook taal die moeilijker is, als je daar veel mee te maken hebt. Bijvoorbeeld door werk of hobby.

Maandag en dinsdag van 13.00 – 15.00 uur

  • Adres

  • Leyweg 849
  • 2545 HB
  • Den Haag
  • Route