Kennispoint Taal

Inburgeringscursus
De inburgeringscursus leidt op tot het IB-examen of tot het Staatsexamen I en II en is bedoeld voor nieuwkomers in Nederland.

Taalverhoging bieden wij aan voor iedereen die de Nederlandse taal op een hoger niveau wil beheersen. Zo komen mensen in aanmerking die buitenlandse afkomst hebben of thuis op een andere taal spreken of expats zijn.

Aanmelding
Met ons aanmeldingsformulier meldt u zich bij ons aan. Na ontvangst nemen wij binnen een week contact met u op om een afspraak te maken voor het intakegesprek.

Intake
De intake heeft tot doel om uw opleidingsniveau en leerbaarheid vast te stellen. Dit doen we door middel van een intake toets van ICE. De toets is de complete box intake-instrument. Wij willen graag lesgroepen samenstellen waar iedereen ongeveer hetzelfde kennisniveau heeft.

Na de intake gaan wij aan de slag om u in een lesgroep te plaatsen. Als wij u hebben kunnen plaatsen wordt u door ons uitgenodigd om een contract (Model contract van BoW) te ondertekenen.

Dit contract voldoet aan de eisen die Blik op Werk daaraan gesteld heeft. Wij nemen dit contract met u door en u ontvangt van ons uitleg over de inhoud van het contract op een eenvoudige en duidelijke manier.

  • Adres

  • ‘s-Gravenzandelaan 262
  • 2512 JT
  • Den Haag
  • Route